~*In the heat of the night*~

Išeiti pasilakstyti įkaitusiais skardiniais stogais.. Tikriausiai tai padarytų kiekvienas geras katinas, jei netyčia atsibustų vidury nakties ir nebegalėtų patogiai pasidėti letenėlių po galva. Mažomis pėdutėmis tvirtai namo šlaitu, pirmyn ir tik pirmyn, jau seniai pramintais takais, net užsimerkus žinot kur nueisi.. Seniai taip bebuvo..

Dabar, pabudus naktį, dažniausiai vartausi be vietos ir kai niekaip negaliu sumerkt akių imu galvoti blogus dalykus.. Čia kažkokia savisaugos forma - prisigalvojų baisybių, o paskui tikiuosi, kad to nebus.. ir nebūna.., nes mano fantazija ooooooooo kokia laki.. Galėtų senelis Froidas eit pasiskaityt literatūros, bandydamas paaiškinti mano sapnus ir nesapnus.. Kaip tai vadinama.."daydreaming"?
Pastaruoju metu, to taip vadinamo dienasapnio retokai bebūna, nes...tam, kad nevargintum savo galvos svajonėmis ir sapnais žmonės sugalvojo facebook'ą, myspace'ą ir kitas linksmybes.. Kam čia leist tai fantazijai vešėti, lai žūna sau viena tyliai visų užmiršta ir užbadyta pirštais.. Nenoriu..
Noriu, kad ne tik vešėtų ir augtų, o kad kaip kadaise - pražystų pačiais gražiausiais žiedais ir džiugintų ne tik mane, bet ir aplinkinius..


Norėčiau, svajoti apie mažus fachverkinius namukus.. Aišku, jie turėtų būti balti su rudais kontūrėliais, bet aš pageidaučiau mėlynų, nes po paraliais, this is my dream! :/ Dar ir langinės neprošal būtų.. Mėlynos taip pat.. Ant palangių auštantys mėlyniniai pyragai, kuriuos kepa neįtikėtinai mielo veido moterys.. Jos galėtų būti visų pasaulio našlaičių mamos.. Nuostabiai geros ir švelnios.. I'll take one, please.. Thank you.. Ant ažuolinių stalelių stovintys porcelianiniai puodeliai su karameline arbata, tokie mažučiai ir trapūs, kad jų negalima imti į rankas, tiesiog žiūrėti ir uost gardų aromatą.. Po imbierinį sausainiuką prie kiekvieno.. Prie imbiero tinka.. Mandarinai! Ir dabar jau tikrai visiškai aišku, prie ko priveda prakeiktieji.. Ne, visai ne prie Kalėdų! Prie didelių raudonų išbėrimų ant veido ir rankų!!! Nes kai žinai kad tau jų negalima bet artimiausioje krautuvėje juos pradavinėja kaip bulves rugsėjį ir tu juos perki kilogramais maišais nes tiesiog pigu ir kvepia ir tada gįžęs namo kemši kaip pamišęs nes spoksodamas į kompiuterio monitorių kuriame blyksi nauja žinutė iš stebuklingojo Skype pasaulio tu juos lukšteni automatine ranka ir net nepasivargini atskirti bent skiltelės grūsdamas vienalytį citrusą sau burnon.....................................


I would like an anti-allergic pill.. Or maybe a few.. Tik, kad galėčiau ramiai užmigtis. Ačiū.. Labanakt..






---------------------------------------------------------
Mano įrašai, visai kaip Simpsonų serijos - prasideda vienaip, o baigiasi visai kitaip.. Matai, koks akibrokštas...


2 comments:

  1. O, pas tave irgi apie svajones :) Gaila, kad negaliu stebėti tavo blogo per savo draugų langelį...Kažkodėl...Taip įtikinamai aprašyta, kad net pajaučiau mandarinų kvapą :)

    ReplyDelete
  2. Agha, tik rašiau jau prieš savaitę :) Užtat perskaičius tavo įrašą išsišiepiau, kad mintys sutapo :))
    Apie mandarinus nieko pasakyt negaliu.. Jei yra rūbų got-to-have's, tai mandarinai yra got-to-eat's.. Ir nieko čia nepadarysi.. Nesiteisinu :))

    ReplyDelete